NYT SAATAVILLA: Yksityisen turvallisuusalan historia

NYT SAATAVILLA: Yksityisen turvallisuusalan historia

Yksityisen turvallisuusalan historia

Tekijä: Jyri Paasonen, OTT, dosentti, turvallisuusalan tutkija

Hinta: 58,88 (sisältää ALV 10%)

Yksityisestä turvallisuusalasta on tullut yhä näkyvämpi ja merkittävämpi toimija yhteiskunnassa, kun yöaikaan kiertävä teollisuusvartija on siirtynyt entistä enemmän yleisille paikoille valvomaan järjestystä ja turvallisuutta sekä palvelemaan toimeksiantajan asiakkaita.

Hanki nyt Jyri Paasosen teos Yksityisen turvallisuusalan historia, jossa tarkastellaan yksityisen turvallisuusalan alkutaipaleita aina 1800-luvulta lähtien Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Suomessa. Kirjaan on haastateltu suomalaisia pitkän linjan turvallisuusalan toimijoita, jotka ovat olleet kehittämässä toimialaa. Teos tarjoaa kokonaisvaltaisen kuvan yksityisen turvallisuusalan kehityksestä.

Tilaus ja toimitus

Tilaa kirja sähköpostitse osoitteesta info(at)turvallisuusmuseo.fi. Kirja maksetaan laskulla, joka tulee kirjan mukana. 

Maksuehto: 7 päivää netto, viivästyskorko 8%.

Sisällytä tilaukseen seuraavat tiedot laskutusta ja toimitusta varten:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Postiosoite, jonne kirja ja lasku toimitetaan. Postituksesta tulee 8 euron toimitusmaksu.

Tilaamalla kirjan ja luovuttamalla meille tietosi, hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn kirjan toimittamiseksi ja laskuttamiseksi.

Tietojasi käytetään vain kirjan toimittamiseen ja laskuttamiseen. Tietosi luovutetaan Jyri & Laura Paasonen Oy:lle kirjan laskutusta ja maksun seurantaa varten. 

Vaihtoehtoisesti voit noutaa kirjan Ahosen Joukolta, tällöin ota yhteyttä Joukoon: jouko.ahonen(at)turvallisuusmuseo.fi / 040 523 5275.

Hankinnalla tuet Turvallisuusmuseon toimintaa!